Al Balhara Resort & Spa

Monreale
Al Balhara Resort & Spa Genel
Al Balhara Resort & Spa Genel
Al Balhara Resort & Spa Genel
Al Balhara Resort & Spa Genel
Al Balhara Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +57 fotoğraf
Al Balhara Resort & Spa
Via Aquino 126 , Monreale

Al Balhara Resort & Spa konaklamanızda Monreale bölgesinde, Monreale Katedrali ile 3,4 km (2,1 mi) ve Cappella Palatina ile 6,8 km (4,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ballaro Market ile 7 km ve Via Vittorio Emanuele ile 7,1 km mesafede.

Otelde 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

108 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Monreale bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5382 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x