Agroturismo Son Alzines

Serra De Tramuntana, Escorca
Agroturismo Son Alzines Öne Çıkan Resim
Agroturismo Son Alzines Dış Mekan
Agroturismo Son Alzines Dış Mekan
Agroturismo Son Alzines Dış Mekan
Agroturismo Son Alzines Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Agroturismo Son Alzines
Carretera Ma10 km 15.800 Serra De Tramuntana, Escorca

Escorca bölgesindeki Agroturismo Son Alzines konaklamanızda, Font d'Escorca ve Lluc Manastırı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Port de Soller ile 24,2 mi (39 km) ve Pollensa Limanı ile 13,3 mi (21,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Apart Daire, Engellilere Uygun
Superior
Superior Apart Daire
Family
Family Apart Daire, Birden Çok Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x