Finca Agroturismo Can Beneit

Mallorca Interior, Binibona
Finca Agroturismo Can Beneit Genel
Finca Agroturismo Can Beneit Genel
Finca Agroturismo Can Beneit Öne Çıkan Resim
Finca Agroturismo Can Beneit Dış Mekan
Finca Agroturismo Can Beneit Dış Mekan
Image More +88 fotoğraf
Finca Agroturismo Can Beneit
Calle Vell Binibona 1, Paseo 13 Parcela 70, Caimari Mallorca Interior, Binibona

Selva bölgesindeki Finca Agroturismo Can Beneit misafirlere milli parkta, Posada de Biniatró ve Església de Santa Maria Major ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı çiftlik oteli Playa de Muro ile 15,9 mi (25,5 km) ve Alcudia Limanı ile 14,9 mi (24,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Vicens ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi var. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu Akdeniz stili çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Teras, Vadi Manzaralı (Vista)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı (Vista)
Süit,
Süit, Teras, Vadi Manzaralı (Vista)
Panoramic
Panoramic Süit, Teras, Dağ Manzaralı (Vista)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x