Son Grua - Adults Only

Serra De Tramuntana, Pollensa
Son Grua - Adults Only Genel
Son Grua - Adults Only Genel
Son Grua - Adults Only Genel
Son Grua - Adults Only Öne Çıkan Resim
Son Grua - Adults Only Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Son Grua - Adults Only
Carretera Pollença Lluc km 4, 8 Serra De Tramuntana, Pollensa

Pollensa bölgesindeki Son Grua - Adults Only misafirlere dağda, Roma Köprüsü ve Sant Jordi Kilisesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Playa de Muro ile 10,7 mi (17,2 km) ve Pollensa Limanı ile 6,7 mi (10,7 km) mesafede.

Son Grua, Son Grua - Adults Only misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler çiftlik otelinin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Grand
Grand Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Junior
Junior Süit, Teras
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x