Safragell Ibiza Suites & Spa

Sant Llorenc de Balafia
Safragell Ibiza Suites & Spa Öne Çıkan Resim
Safragell Ibiza Suites & Spa Dış Mekan
Safragell Ibiza Suites & Spa Dış Mekan
Safragell Ibiza Suites & Spa Dış Mekan
Safragell Ibiza Suites & Spa Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Safragell Ibiza Suites & Spa
Crta. San Joan 13.6km, Sant Llorenc , Sant Llorenc de Balafia

Safragell Ibiza Suites & Spa konaklamanızda Sant Joan de Labritja bölgesinde, Benirras Plajı ile 11,8 km (7,4 mi) ve Cala Nova ile 13,4 km (8,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı çiftlik oteli İbiza Limanı ile 14,1 km ve Cova de Can Marca ile 14,1 km mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Safragell ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 49-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu çiftlik otelinde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Süit,
Süit, Teras
Süit
Süit
Grand
Grand Süit
Superior
Superior Süit, Teras
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x