Can Guasch

Sant Joan de Labritja
Can Guasch Genel
Can Guasch Öne Çıkan Resim
Can Guasch Dış Mekan
Can Guasch Dış Mekan
Can Guasch Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Can Guasch
Venda de Safragell 165 Poligono 15 , Sant Joan de Labritja

Sant Joan de Labritja bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Puig de Missa ve Playa del Rio ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Playa de Talamanca ile 8,5 mi (13,6 km) ve İbiza Limanı ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Klimalı bu villada şömine ve özel havuz ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için memory foam (visko elastik) yatak ve kuştüyü yorgan mevcuttur. Size özel, balkon vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve lobide şömine vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 4 Yatak Odası (Villa Moderna con Piscina)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x