Agriturismo Il Borgo sul Lago

Maierato
Agriturismo Il Borgo sul Lago Öne Çıkan Resim
Agriturismo Il Borgo sul Lago Dış Mekan
Agriturismo Il Borgo sul Lago Dış Mekan
Agriturismo Il Borgo sul Lago Dış Mekan
Agriturismo Il Borgo sul Lago Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Agriturismo Il Borgo sul Lago
Strada Provinciale ex SS110 , Maierato

Maierato bölgesindeki Agriturismo Il Borgo sul Lago konaklamanızda, Pizzo Plajı ve Piedigrotta Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Murat Kalesi ile 6,9 mi (11,1 km) ve Spiaggia Timpa Janca ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Basic Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x