Galìa Luxury Resort

St. Eufemia Koyu, Pizzo
Galìa Luxury Resort Genel
Galìa Luxury Resort Öne Çıkan Resim
Galìa Luxury Resort Dış Mekan
Galìa Luxury Resort Dış Mekan
Galìa Luxury Resort Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Galìa Luxury Resort
Via Riviera Prangi St. Eufemia Koyu, Pizzo

Galìa Luxury Resort misafirlere Pizzo bölgesinde, deniz kıyısında, Pizzo Plajı yakınında ve Piedigrotta Kilisesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Murat Kalesi ile 2,7 mi (4,3 km) ve Spiaggia Timpa Janca ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x