PuertoSeguro B&B TartufoExperience

St. Eufemia Koyu, Pizzo
PuertoSeguro B&B TartufoExperience Öne Çıkan Resim
PuertoSeguro B&B TartufoExperience Dış Mekan
PuertoSeguro B&B TartufoExperience İç Mekan
PuertoSeguro B&B TartufoExperience Kahvaltı
PuertoSeguro B&B TartufoExperience Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
PuertoSeguro B&B TartufoExperience
Via Prangi Loc. Marinella St. Eufemia Koyu, Pizzo

Pizzo bölgesindeki PuertoSeguro B&B TartufoExperience misafirlere bölge parkında, Pizzo Plajı ve Piedigrotta Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Murat Kalesi ile 5,2 km (3,2 mil) ve Porto di Vibo Marina ile 9,5 km (5,9 mil) mesafede.

PuertoSeguro B&B TartufoExperience misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Oda, Mutfak
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x