Aelia Sea View Studios

Thrace, Kassandra
Aelia Sea View Studios Öne Çıkan Resim
Aelia Sea View Studios Dış Mekan
Aelia Sea View Studios Dış Mekan
Aelia Sea View Studios Dış Mekan
Aelia Sea View Studios Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Aelia Sea View Studios
Afytos Thrace, Kassandra

Aelia Sea View Studios misafirlere Kassandra bölgesinde, plaj yakınında, Kalithea Plajı ve Afitos Folklor Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ammon Zeus Tapınağı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Varkes Plajı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat, Deniz Manzaralı, Zemin Kat
Panoramic
Panoramic Süit, Birden Çok Yatak, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat, Deniz Manzaralı (First Floor)
Family
Family Apart Daire, Birden Çok Yatak
Stüdyo,
Stüdyo, Birden Çok Yatak (First Floor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x