Lagaria Hotel

Thrace, Afytos
Lagaria Hotel Genel
Lagaria Hotel Genel
Lagaria Hotel Genel
Lagaria Hotel Genel
Lagaria Hotel Genel
Image More +118 fotoğraf
Lagaria Hotel
Afytos Thrace, Afytos

Lagaria Hotel misafirlere Kassandra bölgesinde, plaj yakınında, Afitos Folklor Müzesi ve Varkes Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Kalithea Plajı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Ammon Zeus Tapınağı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için Εστιατόριο ideal; otelin havuz kenarı lokanta içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 plaj barı bulunmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 35 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Akdeniz stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, Birden Çok Yatak
Double
Double Attic Room, No Balcony
Triple
Triple Attic Room - No balcony
Quadruple
Quadruple Attic Room, No Balcony
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x