Aegean Blue Studios

Thrace, Afytos
Aegean Blue Studios Genel
Aegean Blue Studios Genel
Aegean Blue Studios Öne Çıkan Resim
Aegean Blue Studios Dış Mekan
Aegean Blue Studios Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Aegean Blue Studios
Afytos Thrace, Afytos

Aegean Blue Studios misafirlere Kassandra bölgesinde, plaj yakınında, Afitos Folklor Müzesi ve Varkes Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kalithea Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Ammon Zeus Tapınağı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Aegean Blue Studios misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Economy
Economy Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x