Abyssanto Suites & Spa

Aegean Sea, Imerovigli
Abyssanto Suites & Spa Genel
Abyssanto Suites & Spa Öne Çıkan Resim
Abyssanto Suites & Spa Dış Mekan
Abyssanto Suites & Spa Dış Mekan
Abyssanto Suites & Spa Dış Mekan
Image More +126 fotoğraf
Abyssanto Suites & Spa
Imerovigli Aegean Sea, Imerovigli

Santorini bölgesindeki Abyssanto Suites & Spa misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Ege Adaları ile Santorini Kalderası 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Athinios Limanı ile 6,4 mi (10,3 km) ve Kamari Plajı ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

9 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için iPad ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bitişik şaraphane, açık havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire (Caldera Sea and Sunset View)
Honeymoon
Honeymoon Süit, Jakuzi (Caldera Sea and Sunset View)
Junior
Junior Süit, Jakuzi (Caldera Sea and Sunset View)
Süit,
Süit, Jakuzi (VIP Caldera Sea and Sunset View)
Süit,
Süit, Jakuzi (Abyssos Caldera Sea and Sunset View)
Süit,
Süit, Jakuzi (Maisonette Caldera Sea & Sunset View)
Süit,
Süit, Jakuzi (Cave Caldera Sea and Sunset View)
Süit,
Süit, Jakuzi (Caldera Sea and Sunset View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x