Villa Happening

Aegean Sea, Imerovigli
Villa Happening Öne Çıkan Resim
Villa Happening Dış Mekan
Villa Happening Dış Mekan
Villa Happening Dış Mekan
Villa Happening Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Villa Happening
Imerovigli Aegean Sea, Imerovigli

Santorini bölgesindeki Villa Happening misafirlere ana cadde üzerinde, Ege Adaları ile Santorini Kalderası 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Athinios Limanı ile 6,4 mi (10,3 km) ve Kamari Plajı ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Economy
Economy Oda
Superior
Superior Room with private balcony
Süit,
Süit, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x