The Vasilicos

Aegean Sea, Imerovigli
The Vasilicos Öne Çıkan Resim
The Vasilicos Dış Mekan
The Vasilicos Dış Mekan
The Vasilicos Dış Mekan
The Vasilicos Dış Mekan
Image More +112 fotoğraf
The Vasilicos
Agios Nicolaos Imerovigli Aegean Sea, Imerovigli

Santorini bölgesindeki The Vasilicos konaklamanızda, Athinios Limanı ve Santorini Kalderası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kamari Plajı ile 6,5 mi (10,4 km) ve Antik Thira ile 7,6 mi (12,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada buzdolabı ve tablet bilgisayar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Akıllı televizyonlar ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Stüdyo Süit, Havuz Kullanımı (King cat)
Senior
Senior Stüdyo Süit, Havuz Kullanımı (Vassaltis)
Senior
Senior Stüdyo Süit, Havuz Kullanımı (Daphne's)
Honeymoon
Honeymoon Stüdyo Süit, Kişiye Özel Havuzlu (Vasilicos)
Honeymoon
Honeymoon Stüdyo Süit, Kişiye Özel Havuzlu (Pergola)
Honeymoon
Honeymoon Stüdyo Süit, Kişiye Özel Havuzlu (Efta)
Grand
Grand Stüdyo Süit, Kişiye Özel Havuzlu (Belvedere)
Stüdyo
Stüdyo Süit, Havuz Kullanımı (Santorini - Room May Change)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x