AA Circuit bungalow

Anniwatta
AA Circuit bungalow Genel
AA Circuit bungalow Genel
AA Circuit bungalow Genel
AA Circuit bungalow Genel
AA Circuit bungalow Genel
Image More +49 fotoğraf
AA Circuit bungalow
No. 16 Bahirawakanda Lane , Anniwatta

Kandy bölgesindeki AA Circuit bungalow, Udawatta Kele Korunağı ve Kandy Kraliyet Sarayı ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu pansiyon Wales Parkı ile 2,2 km (1,4 mil) ve Ulusal Müze ile 2,6 km (1,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x