Soha Villa Kandy

Anniwatta
Soha Villa Kandy Öne Çıkan Resim
Soha Villa Kandy Dış Mekan
Soha Villa Kandy Dış Mekan
Soha Villa Kandy Dış Mekan
Soha Villa Kandy Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Soha Villa Kandy
Soha villa,121/35 Bahirawakanda Path , Anniwatta

Soha Villa Kandy misafirlere Kandy bölgesinde, tarihi bölgede, Bahirawakanda Vihara Buda Heykeli ve Asgiri Maha Viharaya ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Kandy Saat Kulesi ile 0,6 mi (1 km) ve Commonwealth War Cemetery ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Super Deluxe Room
Room
Superior Double Room with Mountain View
Room
Superior Double Room with Garden View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x