Central City Hostel

Kandy
Central City Hostel Öne Çıkan Resim
Central City Hostel İç Mekan
Central City Hostel İç Mekan
Central City Hostel Yerinde Yemek
Central City Hostel Oda Düzeni
Image More +13 fotoğraf
Central City Hostel
52A, Wariyapola Sri Sumangala Mawatha , Kandy

Kandy bölgesindeki Central City Hostel konaklamanızda, Asgiri Maha Viharaya ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Commonwealth War Cemetery ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Udawatta Kele Korunağı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Kandy Saat Kulesi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Hostelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için, Balkon
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için, Bahçe Manzaralı
Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x