A Place to Hotel Esbjerg

Ribe (kontluk), Esbjerg
A Place to Hotel Esbjerg Genel
A Place to Hotel Esbjerg Genel
A Place to Hotel Esbjerg Genel
A Place to Hotel Esbjerg Genel
A Place to Hotel Esbjerg Genel
Image More +55 fotoğraf
A Place to Hotel Esbjerg
73 Grådybet Ribe (kontluk), Esbjerg

A Place to Hotel Esbjerg konaklamanızda Esbjerg merkezinde, Blue Water Arenası ve Esbjerg Gösteri Sanatları Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Esbjerg Musikhus ile 2,2 km ve Wadden Denizi ile 2,5 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Heyokay ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 117 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 55 inç Akıllı televizyonlar sunulur. Misafirlerimize ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve bisiklet saklama alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

The
The Space
Room
The Room
Room
The Place

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x