Hotel Britannia

Jutland, Esbjerg
Hotel Britannia Genel
Hotel Britannia Genel
Hotel Britannia Genel
Hotel Britannia Dış Mekan
Hotel Britannia Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hotel Britannia
Torvegade 24 Jutland, Esbjerg

Hotel Britannia konaklamanızda Esbjerg merkezinde, Wadden Denizi Ulusal Parkı ve Mennesket ved Havet 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Blue Water Arenası ile 2,6 km ve Esbjerg Spor ve Etkinlik Merkezi ile 3,3 km mesafede.

Mundheld yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 108 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Junior
Junior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x