Bains Lodge

Highveld Ridge, Bloemfontein
Bains Lodge Genel
Bains Lodge Genel
Bains Lodge Genel
Bains Lodge Genel
Bains Lodge Genel
Image More +46 fotoğraf
Bains Lodge
31 Old Kimberley Road Highveld Ridge, Bloemfontein

Bloemfontein bölgesindeki Bains Lodge misafirlere kırsal bölgede, Serbest Bölge Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Mega World ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Mimosa Alışveriş Merkezi ile 3,8 mi (6,2 km) ve Vodacom Park ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Bu küçük otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

105 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Kulübe, 2 Yatak Odası
Honeymoon
Honeymoon Süit
Kulübe
Kulübe (Log)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dağ Evi (Self-catering)
Room
Dağ Evi, 1 Çift Kişilik Yatak (Self-catering)
Room
Family Kulübe
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x