A&EM - The Petit Hotel

Güney Vietnam, Quận 1
A&EM - The Petit Hotel Öne Çıkan Resim
A&EM - The Petit Hotel Dış Mekan
A&EM - The Petit Hotel İç Mekan
A&EM - The Petit Hotel Kahvaltı
A&EM - The Petit Hotel Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
A&EM - The Petit Hotel
179 Ly Tu Trong Street District 1 Güney Vietnam, Quận 1

A&EM - The Petit Hotel size Ho Chi Minh City merkezinde, Benthanh Sokak Yiyecekleri Pazarı ve Ben Thanh Pazarı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,8 mi (1,3 km) ve Dong Khoi Caddesi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Otelin restoranı A Em Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 50 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Executive
Executive Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Süit
Süit
Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x