Sunrise Central Hotel

Güney Vietnam, Quận 1
Sunrise Central Hotel Genel
Sunrise Central Hotel Genel
Sunrise Central Hotel Genel
Sunrise Central Hotel Genel
Sunrise Central Hotel Genel
Image More +81 fotoğraf
Sunrise Central Hotel
135-137 Ly Tu Trong Str, Ben Thanh Ward District 1 Güney Vietnam, Quận 1

Ho Chi Minh City (Quận 1) bölgesindeki Sunrise Central Hotel Ben Thanh Pazarı ve Benthanh Sokak Yiyecekleri Pazarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dong Khoi Caddesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Saigon Meydanı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Sunny restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 79 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Double - With Window)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda (Window)
Room
Family Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Süit (Twin - With Window)
Room
Premier İki Ayrı Yataklı Oda (Window)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x