4Cardinal's

Centru, Brasov
4Cardinal's Genel
4Cardinal's Genel
4Cardinal's Öne Çıkan Resim
4Cardinal's Dış Mekan
4Cardinal's Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
4Cardinal's
Strada Gheorghe Lazar Centru, Brasov

4Cardinal's misafirlere Brasov (Centrul Nou) bölgesinde, Afi Brasov ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Citadel ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Memorial to Victims of the 1989 Revolution ile 1,1 mi (1,8 km) ve Art Museum ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x