Citrin Hotel

Centru, Brasov
Citrin Hotel Genel
Citrin Hotel Genel
Citrin Hotel Öne Çıkan Resim
Citrin Hotel Dış Mekan
Citrin Hotel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Citrin Hotel
Str Rosiorilor 18-20 Centru, Brasov

Citrin Hotel misafirlere Brasov (Centrul Nou) bölgesinde, Afi Brasov ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Piata Sfatului ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tampa Cable Car ile 3 km (1,9 mil) ve Siyah Kilise ile 3,5 km (2,2 mil) mesafede.

Citrin Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Matrimonial)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Elite
Elite Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Comfy)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x