Hotel Brasov

Centru, Brasov
Hotel Brasov Genel
Hotel Brasov Genel
Hotel Brasov Öne Çıkan Resim
Hotel Brasov İç Mekan
Hotel Brasov İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Brasov
Strada 13 Decembrie 38 Centru, Brasov

Hotel Brasov konaklamanızda Brasov merkezinde, Afi Brasov ve Piata Sfatului ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Tampa Cable Car ile 2,7 km (1,7 mil) ve Paradisul Acvatic ile 3 km (1,9 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Brasov bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x