Zwartberg View Mountain Lodge

Klein Karoo, Oudtshoorn
Zwartberg View Mountain Lodge Genel
Zwartberg View Mountain Lodge Genel
Zwartberg View Mountain Lodge Öne Çıkan Resim
Zwartberg View Mountain Lodge Dış Mekan
Zwartberg View Mountain Lodge Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Zwartberg View Mountain Lodge
Vergelegen Road Klein Karoo, Oudtshoorn

Zwartberg View Mountain Lodge konaklamanızda Oudtshoorn bölgesinde, Buffelsdrift Game Lodge ile 18,1 km (11,3 mi) ve Meiringspoort ile 25,6 km (15,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Cango Wildlife Ranch ile 28,9 km (17,9 mil) ve Cango Mağaraları ile 38,3 km (23,8 mil) mesafede.

Zwartberg View Mountain Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Safari deneyimi yaşayabilir ve açık havuz ile yorgunluk atabilirsiniz. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Kır Evi
Room
Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x