Surval Boutique Olive Estate

Klein Karoo, Oudtshoorn
Surval Boutique Olive Estate Genel
Surval Boutique Olive Estate Genel
Surval Boutique Olive Estate Genel
Surval Boutique Olive Estate Öne Çıkan Resim
Surval Boutique Olive Estate Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Surval Boutique Olive Estate
Cango Caves Road R328 Klein Karoo, Oudtshoorn

Oudtshoorn bölgesindeki Surval Boutique Olive Estate konaklamanızda, Buffelsdrift Game Lodge ve Oudtshoorn Asma Köprüsü ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı kır evi Cango Wildlife Ranch ile 3,3 mi (5,3 km) ve C.P. Nel Müzesi ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Su Casa ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

31 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, 1 Yatak Odası (shower & bath)
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası (staircase access)
Room
Honeymoon Süit, 1 Yatak Odası
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası (ground level)
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası (staircase access - 5 sleeper)
Room
Economy Oda, 1 Yatak Odası (Budget Single Room)
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x