Zuri Hotel

Panay Island, Mandurriao
Zuri Hotel Genel
Zuri Hotel Öne Çıkan Resim
Zuri Hotel Dış Mekan
Zuri Hotel Dış Mekan
Zuri Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Zuri Hotel
Benigno Aquino Avenue Mandurriao, Iloilo City Panay Island, Mandurriao

Zuri Hotel misafirlere Iloilo merkezinde, SM City Iloilo Alışveriş Merkezi ve Plazuela de Iloilo Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel QualiMed Hastanesi ile 0,9 mi (1,4 km) ve Medicus Tıp Merkezi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 186 klimalı odada minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve kilitli dolap mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Süit
Room
Junior Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Oda
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x