J7 Hotel Iloilo

Panay Island, Mandurriao
J7 Hotel Iloilo Genel
J7 Hotel Iloilo Genel
J7 Hotel Iloilo Genel
J7 Hotel Iloilo Öne Çıkan Resim
J7 Hotel Iloilo Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
J7 Hotel Iloilo
Jalandoni Extension Brgy Bolilao Mandurriao Panay Island, Mandurriao

Iloilo bölgesindeki J7 Hotel Iloilo konaklamanızda, SM City Iloilo Alışveriş Merkezi ve Plazuela de Iloilo Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel QualiMed Hastanesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Jaro Katedrali ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Balkon (J7 Premier 2)
Süit
Süit
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Oda (J7 Premier 1)
Room
Family Oda
Room
Junior Süit
Room
Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x