Zoetry Curaçao Resort & Spa - All Inclusive

Willemstad
Zoetry Curaçao Resort & Spa - All Inclusive Genel
Zoetry Curaçao Resort & Spa - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Zoetry Curaçao Resort & Spa - All Inclusive Dış Mekan
Zoetry Curaçao Resort & Spa - All Inclusive Dış Mekan
Zoetry Curaçao Resort & Spa - All Inclusive Oda Manzaraları
Image More +15 fotoğraf
Zoetry Curaçao Resort & Spa - All Inclusive
Piscadera Bay , Willemstad

Zoetry Curaçao Resort & Spa - All Inclusive misafirlere Willemstad (Piscadera) bölgesinde, Kurasao Müzesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Blue Bay Golf Sahası ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Mambo Plajı ile 10,5 km ve Kurasao Deniz Akvaryumu ile 11,4 km mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Pirate bay yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 72 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Koloniyel stili resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Kumarda şansınızı denemeye hazırsanız, ücretsiz kumarhane ulaştırma hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Master - Tropical Garden View)
Süit,
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı (Master)
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Tropical View)
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı (Master)
Room
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Master - Tropical Garden View)
Room
Oda (Run of the House)
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x