DeLynne Resort Curaçao

Willemstad
DeLynne Resort Curaçao Genel
DeLynne Resort Curaçao Öne Çıkan Resim
DeLynne Resort Curaçao Dış Mekan
DeLynne Resort Curaçao Dış Mekan
DeLynne Resort Curaçao Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
DeLynne Resort Curaçao
Helmin Magno Wiels Boulevard , Willemstad

DeLynne Resort Curaçao misafirlere Willemstad (Piscadera) bölgesinde, Leeward Antilleri yakınında ve Sambil Kurasao ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mambo Plajı ile 6,8 mi (11 km) ve Blue Bay ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

DeLynne Resort Curaçao misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya su kaydırağı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Grand
Grand Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Comfort Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x