Zoe Mei Resort

Boracay
Zoe Mei Resort Genel
Zoe Mei Resort Genel
Zoe Mei Resort Genel
Zoe Mei Resort Genel
Zoe Mei Resort Öne Çıkan Resim
Image More +54 fotoğraf
Zoe Mei Resort
llig-iligan Cove, Barangay Yapak , Boracay

Zoe Mei Resort misafirlere Boracay bölgesinde, plajda, Ilig-Iligan Plajı ve Puka Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel D'mall Boracay Alışveriş Merkezi ile 3,5 mi (5,7 km) ve Beyaz Plaj ile 2,6 mi (4,3 km) mesafede.

Zoe Mei Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu resort otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Resort otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Junior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Süit
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x