Zo Villas

Kuzey Vietnam, Tay Ho
Zo Villas Öne Çıkan Resim
Zo Villas Dış Mekan
Zo Villas Dış Mekan
Zo Villas Dış Mekan
Zo Villas Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Zo Villas
43 Dang Thai Mai street, West Lake Dist Kuzey Vietnam, Tay Ho

Zo Villas misafirlere Hanoi (Tay Ho) bölgesinde, Hoan Kiem Gölü ve Batı Gölü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ho Şi Min Mozolesi ile 2,8 mi (4,5 km) ve Hanoi Eski Şehir Kapısı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Zo Villas misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa
Standard
Standard Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x