zLife Hostel

Zanzibar, Zanzibar Town
zLife Hostel Genel
zLife Hostel Öne Çıkan Resim
zLife Hostel Dış Mekan
zLife Hostel Dış Mekan
zLife Hostel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
zLife Hostel
Gizenga Street 159 Zanzibar, Zanzibar Town

ZLife Hostel konaklamanızda, Zanzibar Town merkezinde, Old Fort yakınında ve Forodhani Bahçeleri ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu hostel House of Wonders ile 0,2 km (0,1 mil) ve Prison Island ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Restoranda zLife Hostel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
City
City Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Bağlantılı Odalar
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Comfort Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x