Zip Lounge & Apartments

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Zip Lounge & Apartments Genel
Zip Lounge & Apartments Genel
Zip Lounge & Apartments Genel
Zip Lounge & Apartments Genel
Zip Lounge & Apartments Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Zip Lounge & Apartments
198/6 Soi Diana, Moo 10 Nongprue Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Zip Lounge & Apartments size Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Pattaya Plajı ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jomtien Plajı ile 3,2 mi (5,2 km) ve CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x