Sawasdee Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Sawasdee Pattaya Öne Çıkan Resim
Sawasdee Pattaya Dış Mekan
Sawasdee Pattaya İç Mekan
Sawasdee Pattaya İç Mekan
Sawasdee Pattaya İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Sawasdee Pattaya
367 M.10 Soi 13, Pattaya 2 Rd. Nongprue , Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Sawasdee Pattaya konaklamanızda Pattaya merkezinde, Pattaya Plajı ve Ripley's Believe It or Not (Ripley’s İster İnan İster İnanma) ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 1,5 km (0,9 mil) ve King Power Duty Free Alışveriş Merkezi ile 2,2 km (1,4 mil) mesafede.

Otelin restoranı Sabai Bar & Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 111 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için gece kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x