ZIOLì

Doğu Sicilya, Noto Tarihi Merkezi
ZIOLì Öne Çıkan Resim
ZIOLì İç Mekan
ZIOLì İç Mekan
ZIOLì İç Mekan
ZIOLì İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
ZIOLì
7 Via Archimede Doğu Sicilya, Noto Tarihi Merkezi

ZIOLì misafirlere Noto bölgesinde, plaj yakınında, Porta Reale ve Piazza Immacolata yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel San Salvatore Bazilikası ile 0,2 mi (0,3 km) ve Santissimo Salvatore Kilisesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Superior Süit, 1 Yatak Odası, Teras
Room
Exclusive Ev, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Mutfak, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x