zenit boutique BB Olhao

Olhao
zenit boutique BB Olhao Genel
zenit boutique BB Olhao Genel
zenit boutique BB Olhao Öne Çıkan Resim
zenit boutique BB Olhao Dış Mekan
zenit boutique BB Olhao Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
zenit boutique BB Olhao
R. 31 de Janeiro 23 , Olhao

Zenit boutique BB Olhao misafirlere Olhao bölgesinde, golf sahasına yakın, Ria Formosa Doğa Parkı ile Olhao Belediye Pazarı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Faro Marinası ile 9,5 mi (15,2 km) ve Faro Adası Plajı ile 11,4 mi (18,4 km) mesafede.

Zenit boutique BB Olhao misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LCD televizyon olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x