Zen Resort Bali

Lesser Sunda Islands, Lovina
Zen Resort Bali Genel
Zen Resort Bali Genel
Zen Resort Bali Genel
Zen Resort Bali Öne Çıkan Resim
Zen Resort Bali Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Zen Resort Bali
Dusun Pawitra, Desa Uma Anyar Lesser Sunda Islands, Lovina

Zen Resort Bali misafirlere Buleleng bölgesinde, plaj yakınında, Lovina Plajı Anıtı ve Lovina Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Baruna Dive Center ile 1,1 mi (1,7 km) ve Tangguwisia Bali Beach ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Maitri yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 14 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spa küveti eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası
Room
Premium Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Kullanımı, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x