Lovina Central Hostel

Lesser Sunda Islands, Lovina
Lovina Central Hostel Genel
Lovina Central Hostel Genel
Lovina Central Hostel Öne Çıkan Resim
Lovina Central Hostel Dış Mekan
Lovina Central Hostel Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Lovina Central Hostel
Jalan Binaria Lesser Sunda Islands, Lovina

Lovina Central Hostel konaklamanızda Buleleng bölgesinde, deniz kıyısında, Lovina Plajı yakınında ve Krisna Funtastic Land ile 4 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan hostel Brahma Vihara Arama ile 10,1 km (6,3 mi) ve Banjar Termali ile 10,3 km (6,4 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

16 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x