ZeeStar Inn

Güney Male Mercan Adası, Maafushi
ZeeStar Inn Genel
ZeeStar Inn Genel
ZeeStar Inn Genel
ZeeStar Inn Öne Çıkan Resim
ZeeStar Inn Dış Mekan
Image More +7 fotoğraf
ZeeStar Inn
Bahaaree Hingun Road Güney Male Mercan Adası, Maafushi

ZeeStar Inn misafirlere Maafushi bölgesinde, plajda, Biyadoo Plajı ve Kandooma Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Maldives Islamic Centre ile 1,2 mi (2 km) ve Paradise Adası Plajı ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca otelde alışveriş, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x