Picnic Inn

Güney Male Mercan Adası, Maafushi
Picnic Inn Genel
Picnic Inn Öne Çıkan Resim
Picnic Inn Dış Mekan
Picnic Inn İç Mekan
Picnic Inn İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Picnic Inn
Buhaaree Hingun Whitefish Güney Male Mercan Adası, Maafushi

Picnic Inn misafirlere Maafushi bölgesinde, plajda, Biyadoo Plajı ve Kandooma Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Maldives Islamic Centre ile 1,2 mi (2 km) ve Paradise Adası Plajı ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca atari salonu/oyun odası, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Oda (with Excursions)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x