Zanzibar Bahari Villas

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Matemwe
Zanzibar Bahari Villas Öne Çıkan Resim
Zanzibar Bahari Villas Dış Mekan
Zanzibar Bahari Villas Dış Mekan
Zanzibar Bahari Villas Kahvaltı
Zanzibar Bahari Villas Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Zanzibar Bahari Villas
Muyuni Beach East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Matemwe

Zanzibar Bahari Villas konaklamanızda Matemwe bölgesinde, Mapenzi Plajı ile 6,7 km (4,2 mi) ve Mnemba Adası ile 7,1 km (4,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Kiwengwa Plajı ile 9,5 km (5,9 mi) ve Kendwa Plajı ile 20,1 km (12,5 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x