Zante Maris Hotel & Spa - Adults Only

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Tsilivi
Zante Maris Hotel & Spa - Adults Only Öne Çıkan Resim
Zante Maris Hotel & Spa - Adults Only Dış Mekan
Zante Maris Hotel & Spa - Adults Only Dış Mekan
Zante Maris Hotel & Spa - Adults Only Dış Mekan
Zante Maris Hotel & Spa - Adults Only Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Zante Maris Hotel & Spa - Adults Only
Tsilivi Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Tsilivi

Zante Maris Hotel & Spa - Adults Only misafirlere Zakynthos bölgesinde, plajda, Ionian Sea ve Tsilivi Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Zakynthos Limanı ile 4,1 mi (6,5 km) ve Kalamaki Plajı ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin Akdeniz mutfağı alanında uzman restoranı Amvrosia misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

192 odada buzdolabı ve plazma televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Açık havuz, kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x