Villa Koki Zantos Sea View

Arkadii, Tsilivi
Villa Koki Zantos Sea View Öne Çıkan Resim
Villa Koki Zantos Sea View Dış Mekan
Villa Koki Zantos Sea View Dış Mekan
Villa Koki Zantos Sea View Dış Mekan
Villa Koki Zantos Sea View İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Villa Koki Zantos Sea View
Near Arkadii, Tsilivi

Villa Koki Zantos Sea View misafirlere Zakynthos bölgesinde, plajda, Tsilivi Plajı ve Ionian Sea yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Zakynthos Limanı ile 4,2 mi (6,8 km) ve Kalamaki Plajı ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve özel havuz olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 64-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, Plaj Manzaralı
Superior
Superior Villa
Family
Family Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Standard
Standard Villa, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Teras (Villa Beach Front)
Room
Standard Villa, Havuz Manzaralı
Room
Junior Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x