Zakopiański Dwór

Podhale, Zakopane
Zakopiański Dwór Öne Çıkan Resim
Zakopiański Dwór Dış Mekan
Zakopiański Dwór Dış Mekan
Zakopiański Dwór Kahvaltı
Zakopiański Dwór Kahvaltı
Image More +56 fotoğraf
Zakopiański Dwór
Droga do Bialego 1 Podhale, Zakopane

Zakopiański Dwór konaklamanızda Zakopane merkezinde, Krupowki Caddesi ve Karol Szymanowski Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Wielka Krokiew ile 1,4 km (0,9 mil) ve Zakopane Aqua Parkı ile 1,4 km (0,9 mil) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Zakopianski Dwor ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Premium
Premium Üç Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Premium
Premium Dört Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x