Hotel Nalecz

Podhale, Zakopane
Hotel Nalecz Genel
Hotel Nalecz Genel
Hotel Nalecz Öne Çıkan Resim
Hotel Nalecz Dış Mekan
Hotel Nalecz Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel Nalecz
10 Mariana Zajaca Podhale, Zakopane

Zakopane bölgesindeki Hotel Nalecz konaklamanızda, Tatra Dağları (bölge) ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Gugu Park Linowy ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Krupowki Caddesi ile 0,6 mi (1 km) ve Dolina Białego ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 27 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, piknik alanı ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Basic
Basic Dört Kişilik Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x