Zahir Country House

Doğu Sicilya, Noto
Zahir Country House Genel
Zahir Country House Öne Çıkan Resim
Zahir Country House Dış Mekan
Zahir Country House Dış Mekan
Zahir Country House Dış Mekan
Image More +96 fotoğraf
Zahir Country House
Contrada Eloro Pizzuta Piana Bucachemi Doğu Sicilya, Noto

Noto bölgesindeki Zahir Country House misafirlere nehir kıyısında, Vendicari Natural Koruma Alanı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Eloro Arkeoloji Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Do Iancu Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Marianelli Plajı ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Kır evinin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

8 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için spa küveti, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x