Zagora Mindful Space

Güneydoğu Fas, Zagora
Zagora Mindful Space Genel
Zagora Mindful Space Genel
Zagora Mindful Space Genel
Zagora Mindful Space Genel
Zagora Mindful Space Genel
Image More +17 fotoğraf
Zagora Mindful Space
15 Rue Zaouite el Fath Hay Zaouite Elbaraka Güneydoğu Fas, Zagora

Zagora bölgesindeki Zagora Mindful Space konaklamanızda, Ksar Ait-Ben-Haddou ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Zagora Vilayeti ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Zagora Bahçeleri ile 0,4 mi (0,6 km) ve Tinfou Dunes ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Zagora Mindful Space misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mutfak olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. 45 inç Akıllı televizyonlar ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Ev, 3 Yatak Odası, Avlu Manzaralı
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x